• Horeca

Cocktail mocktail

  • 's-Hertogenbosch
  • Bewijs van deelname
  • In overleg

Heb jij medewerkers in huis die alles willen weten over het maken van de lekkerste cocktails en mocktails? Geef ze dan op voor de eendaagse cursus Cocktail mocktail!

Cocktail Mocktail 2

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Geen vooropleiding nodig

Duur:

1 bijeenkomst van 4 uur

Kosten:

Neem voor de kosten van deze cursus contact met ons op

Locatie:

's-Hertogenbosch

Diplomering:

Bewijs van deelname

Over deze cursus

Algemene informatie

Wil jij jouw medewerkers leren om de perfecte cocktails en mocktails te maken voor jouw gasten?

Dan is de cursus Cocktail mocktail een goede zet. Tijdens deze eendaagse cursus leren jouw medewerkers je gasten te verblijden door het maken van heerlijke cocktails en mocktails. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Na het volgen van de cursus beschikken jouw werknemers over de juiste kennis om zelfstandig een heerlijke mix te bereiden. Na afloop ontvangen zij een bewijs van deelname.

Wat ga je leren?

Dit komt aan bod

Tijdens de eendaagse cursus leren jouw medewerkers de basisvaardigheden voor het maken van cocktails en mocktails. Ook leren zij meer over de smaakcombinaties en de geschiedenis van de cocktail en komen verschillende shaketechnieken aan bod. Nadat de drankjes klaar zijn moet er natuurlijk ook geproefd worden! Tijdens de cursus bereiden de deelnemers verschillende cocktails- en mocktails en gebruiken zij al hun zintuigen - horen, voelen, ruiken en proeven - om de cocktails te beoordelen. 

Voor wie is deze cursus?

Heb jij collega’s die (meer) willen leren over het maken van lekkere cocktails en mocktails? Dan is deze eendaagse cursus de ideale stap. Jouw medewerkers hebben hiervoor geen specifieke vooropleiding nodig.

Het resultaat

Na afronding van de cursus hebben jouw werknemers up-to-date kennis en vaardigheden voor het maken van de ideale cocktails en mocktails.

Cursus-op-maat

Naast de standaard cursussen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze cursus zijn andere variaties mogelijk.

Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.

Koningsacademie Sjoerd Drijfhout

Vragen over deze cursus?

Neem contact op met Sjoerd!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2023