Vormgeven aan de energietransitie en bouwen aan duurzaam Nederland

In samenwerking met Essent/M Power Career Center, is het Koning Willem I College gestart met een innovatief maatwerk opleidingsprogramma voor installatiemonteurs. Dit programma is ontworpen om installatiemonteurs op te leiden tot een service- en installatiemonteur met jaloersmakende vaardigheden, die bewust, vakkundig en veilig te werk gaat.

Wat maakt dit programma uniek?

Het Koning Willem I College gelooft in de kracht van de Makers van de Toekomst, de studenten. Het op maat gemaakte programma brengt de nieuwste ontwikkelingen en trends in de branche en techniek rechtstreeks naar de deelnemers toe. Door een combinatie van praktijkbegeleiders van servicepartners en ervaren docenten van het KW1C, garanderen we een uitdagende en boeiende leeromgeving.

Jaloersmakende duurzame vaardigheden

Het is niet zomaar een opleidingsprogramma; deelnemers krijgen de kans om vaardigheden te ontwikkelen waar de toekomst om vraagt. Van het installeren van geavanceerde systemen tot het bieden van uitstekende service, het programma richt zich op het vergroten van bekwaamheid en praktische, toekomstbestendige toepassing.

Samenwerking Met Essent

Doelen van het M Power Career Center Programma

Het programma heeft duidelijke doelstellingen:

  1. Vergroting van Instroom: Streven naar aantrekken en opleiden van meer gemotiveerde monteurs
  2. Versnelling van Kwaliteit: Het verhogen van kwaliteit en versnellen van de inzetbaarheid op de werkvloer
  3. Versnelling van Diplomering: Voor deelnemers betekent dit een snellere weg naar erkende diplomering
  4. Innovatie en Integratie: Voortdurend inspelen op en integreren met nieuwe ontwikkelingen en trends in de branche en techniek

Een nationale samenwerking begint in Rotterdam

De eerste klas startte in november 2023 in de regio Rotterdam, wat het begin markeert van een veelbelovende landelijke samenwerking. We zijn trots een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en vaardigheden waar de installatietechniek van morgen om vraagt!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024