Over ons

Team Koningsacademie

Dit zijn wij

Onze missie? Zorgen voor een arbeidsmarkt die in balans is. Zodat bedrijven werknemers in huis hebben met de juiste kwaliteiten. En medewerkers vol vertrouwen en met plezier aan hun werkdag beginnen, omdat ze beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Iedere dag weer. Hoe snel de wereld ook verandert.

Hoe we dat samen voor elkaar kunnen krijgen? Door een leven lang te blijven leren. Daar geloven wij in. Met onze mbo-opleidingen, trainingen of cursussen zetten we mensen in hun kracht en versterken we organisaties. Zo zorgen we dat op de arbeidsmarkt vraag en aanbod naadloos op elkaar aansluiten.

Duurzame beroepsbevolking

Mensen zo lang en gezond mogelijk laten werken: dat is ‘duurzame inzetbaarheid’. Een actueel thema, waaraan wij graag ons steentje bijdragen. Hoe we dat doen? Door leren te stimuleren en mensen op te leiden en te trainen. Met praktische en theoretische bedrijfsopleidingen: individueel, op maat of incompany als team. Ons aanbod is altijd afgestemd op de organisatiebehoefte. Zo zorgen we ervoor dat mensen zich kunnen blijven ontwikkelen, de juiste vaardigheden hebben en klaar zijn voor de toekomst.

Regionaal betrokken

Dat we als mbo-opleider kwaliteit leveren, spreekt voor zich. Dat we betrouwbaar zijn ook. En natuurlijk zijn we vernieuwend en blijven we continu verbeteren. Dat vinden wij logisch. Wat we wél de moeite waard vinden om te vertellen, is dat we regionaal betrokken zijn. We trekken talent aan van buiten de regio en binden talent in de regio. Dáár zetten wij ons voor in.

We doen het samen

Deze regionale arbeidsmarkt in balans brengen en houden, kunnen wij niet alleen. We werken samen met regionale partners. Denk aan bedrijven, instellingen, het UWV, gemeenten en andere onderwijsinstellingen. Een keer ontmoeten? Graag. We luisteren met aandacht naar jouw verhaal en jouw uitdaging. En natuurlijk verzorgen we met alle plezier de gewenste opleiding, training of cursus.

 

Samen laten we jouw organisatie en medewerkers groeien.


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024