Creatief

Kun jij niet wachten om jouw creativiteit verder te ontwikkelen? Nieuwe dingen bedenken en ontwerpen? Jouw hoofd zit vol met ideeën. Misschien werk je al jaren in een creatieve functie en wil je jezelf verdiepen. Of ben je juist toe aan een andere richting. Hoe dan ook; je bent hier op de goede plek.

Bedenk je hét fashionstatement van het seizoen? De nieuwe inrichting van een huis? Of misschien uit jij je creativiteit liever in een inspirerende theatervoorstelling of een stijlvol, eigentijds meubelstuk. Haal alles uit jezelf met onze creatieve Koningsacademie-opleidingen.

Bekijk de opleidingen

8 van 1 getoond

Mogelijkheden van de Koningsacademie

Voor welke opleiding je ook kiest: na het volgen van een opleiding van de Koningsacademie heb je de juiste kennis en vaardigheden in huis om het vak goed te kunnen uitoefenen. Daarbij staan experts uit de praktijk staan klaar om jouw medewerkers alle kneepjes van het vakmanschap te leren. Het resultaat? De mooiste creaties én extra werkplezier.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag!

Staat jouw opleiding, cursus of training er niet tussen? We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024