Marketing en communicatie

De rol van marketingmedewerkers, communicatieprofessionals en e-commercespecialisten is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Door het online tijdperk liggen er veel risico’s én kansen op de loer en zijn de effecten van de werkzaamheden meetbaarder dan ooit. Hoe zorg je ervoor dat je iedere dag het verschil kunt maken en het maximale uit het budget haalt? Train op vaardigheden die anno nu nodig zijn, zoals SEO, SEA, storytelling en e-mailmarketing. Houd jij je liever bezig met de organisatie van evenementen? Ook dan kun je bij de Koningsacademie terecht.

Mogelijkheden van de Koningsacademie

Wil jij jouw team verrijken met extra marketing-, communicatie-, e-commerce of organisatie skills? Of wil je zelf hier alles over leren? Dat kan! 

Bij de Koningsacademie bieden we ook maatwerk en incompany trajecten aan. Aan de hand van behoeften en wensen van jouw bedrijf geven we samen vorm aan een opleiding, cursus of bijscholing. Daarbij staan deskundige docenten en trainers uit het werkveld met jarenlange ervaring klaar om deelnemers alle kneepjes van het vak bij te brengen. En ervoor te zorgen dat jouw medewerkers alle trends uit het marketing- en communicatievak kunnen volgen én toepassen. Het resultaat? De beste resultaten én extra werkplezier!

Kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op!

We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk. Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw opleiding, cursus of training vorm te geven. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024