Techniek en laboratorium

Wil jij jouw team verrijken met extra techniek- of laboratoriumskills? Of wil je zelf hier alles over leren? Dat kan! Met ons brede techniek aanbod heb je keuze genoeg. Ontwikkelingen in de techniek volgen elkaar snel op. Automatisering, robotisering en digitalisering zijn niet meer weg te denken in de wereld van nu.

Om welk technisch vakgebied het ook gaat: dat vraagt om specialistische kennis. Het is noodzakelijk om daarin bij te blijven. We hebben veel ervaring in technische opleidingstrajecten en werken alleen maar met experts uit de praktijk: zo weten we precies wat er nodig is om jou te laten groeien.

Bekijk snel ons aanbod in de richting van Techniek en laboratorium!

Bekijk de opleidingen

8 van 30 getoond

Mogelijkheden van de Koningsacademie

Voor welke opleiding je ook kiest: na het volgen van een opleiding van de Koningsacademie heb je de juiste kennis, vaardigheden en kwalificatie in huis om het vak goed te kunnen uitoefenen. Het resultaat? Technische hoogstandjes én extra werkplezier!

Deze bedrijven gingen je voor

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag!

Staat jouw opleiding, cursus of training er niet tussen? We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024