Toerisme en recreatie

Ben jij altijd in voor actie en avontuur? En ontdek je het liefst nieuwe landen, culturen of plekjes in ons eigen land? Misschien heb je al jaren ervaring en wil je je kennis opfrissen, of kies je nu juist voor een nieuwe richting. Met onze opleidingen, cursussen of trainingen leer je alles over het creëren van een unieke belevenis voor klanten. Maar ook over maatschappelijk verantwoord toerisme; de wereld verandert en de wensen en eisen van de consument ook.

Of je nu anderen helpt met het samenstellen van hun droomvakantie, uitstapjes en excursies voor toeristen plant of als reisleider op pad gaat; na het volgen van een opleiding van de Koningsacademie ben jij een professional!

Mogelijkheden van de Koningsacademie

Wil jij jouw team verder professionaliseren op het gebied van Toerisme en recreatie? Of is het tijd voor een nieuwe richting en wil je zelf graag aan de slag op dit vlak? Dat kan!

Bij de Koningsacademie bieden we ook maatwerk en incompany trajecten aan. Aan de hand van behoeften en wensen van jouw bedrijf geven we samen vorm aan een opleiding, cursus of bijscholing. Daarbij staan experts uit de praktijk, boordevol kennis en ervaring, klaar om jouw medewerkers de meest actuele kennis en vaardigheden te leren als het gaat om toerisme en recreatie. Zo is alles wat zij leren direct toepasbaar in de branche. Het resultaat? Meer professionaliteit, een waardevolle rol voor klanten én extra werkplezier!

Kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op!

We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk. Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw opleiding, cursus of training vorm te geven. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024