Uiterlijke verzorging

Ben je al jaren werkzaam in dit vak en droom je van een eigen kapsalon? Of ben je toe aan een nieuwe richting en is dit jouw ideale baan? Iemand met een verzorgd kapsel ziet er niet alleen goed uit, maar voelt zich vaak ook goed. En dat is precies waar je als kapper of haarstylist voor zorgt. Niet alleen knippen, kappen en verven om een mooi kapsel te maken, maar met jouw creativiteit mensen gelukkig maken. Dat geeft het leven kleur. Na een opleiding van de Koningsacademie beheers je het kappersvak tot in de puntjes!

Bekijk de opleidingen

8 van 1 getoond

Mogelijkheden van de Koningsacademie

Wil jij jouw team verder professionaliseren en alle trends leren op kappersgebied? Of wil je zelf professioneel aan de slag in de richting van Uiterlijke verzorging? Dat kan!

Bij de Koningsacademie bieden we ook maatwerk en incompany trajecten aan. Aan de hand van behoeften en wensen van jouw bedrijf geven we samen vorm aan een opleiding, cursus of bijscholing. Daarbij staan experts uit de praktijk, boordevol kennis en ervaring, klaar om jouw medewerkers alles te leren over de nieuwste kapperstrends en vaardigheden. Het resultaat? Professionaliteit én extra werkplezier!

Kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op!

We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk. Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw opleiding, cursus of training vorm te geven. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024