• Orde, veiligheid en sport

Communicatieve vaardigheden

  • 's-Hertogenbosch
  • Bewijs van deelname
  • In overleg

Versterk de communicatievaardigheden van jouw personeel met de cursus Communicatieve vaardigheden. Zij gaan aan de slag met effectief communiceren, overtuigen en inspireren.

Office & Management 15

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Geen vooropleiding nodig

Duur:

6 bijeenkomsten

Kosten:

Neem voor de kosten van deze cursus contact met ons op

Locatie:

's-Hertogenbosch

Diplomering:

Bewijs van deelname

Over deze cursus

Algemene informatie

Wil jij jouw (beveiligings)medewerkers communicatief sterker maken? Een goede keuze, want zo ontplooien zij zichzelf én kunnen ze anderen helpen in hun ontwikkeling. In de zesdaagse cursus Communicatieve vaardigheden krijgt jouw personeel praktische communicatieve handvatten. Zo kunnen zij nieuwe collega’s beter inwerken en coachen. Via gesprekstechnieken verbeteren zij hun communicatieve vaardigheden. Na afronding ontvangen zij een bewijs van deelname.

Wat ga je leren?

Dit komt aan bod

De deelnemers gaan aan de slag met de theorie en vooral veel oefenen in het voeren van gesprekken. Zij verbeteren hun communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken die zij kunnen inzetten bij het inwerken van nieuwe collega’s. In zes bijeenkomsten leren jouw werknemers:

  • hoe je echt contact en verbinding maakt
  • de structuur van een goede gespreksvoering
  • de kunst van het vragenstellen
  • feedback geven en ontvangen
  • begeleidingsstijlen
  • intervisie

Voor wie is deze cursus?

Heb jij collega’s in huis die graag willen leren hoe zij nieuwe collega’s goed en effectief kunnen inwerken en begeleiden? De cursus is geschikt voor beveiligingsmedewerkers die dit willen leren of verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan werkbegeleiders en/of praktijkcoaches. Het volgen van deze cursus is voor hen de perfecte stap.

Het resultaat

Na het afronden van deze cursus zijn jouw medewerkers er klaar voor om nieuwe collega’s in te werken en te begeleiden. Zo zorg je ervoor dat zij zichzelf én anderen ontwikkelen. Een win-win situatie voor iedereen dus. Deelnemers ontvangen na afronding een bewijs van deelname.

Cursus-op-maat

Naast de standaard cursussen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze cursus zijn andere variaties mogelijk.

Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.

Koningsacademie Michiel Van Der Heijden

Vragen over deze cursus?

Neem contact op met Michiel!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024