• Horeca

Barista

  • 's-Hertogenbosch / Oss
  • Bewijs van deelname
  • 07 oktober 2024

Zelf de lekkerste cappuccino of espresso leren maken? Ontdek je baristaskills!

Barista

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Geen vooropleiding nodig

Duur:

1 bijeenkomst van 3 uur

Kosten:

€ 99,00

Locatie:

's-Hertogenbosch / Oss

Startdatum:

07 oktober 2024 ('s-Hertogenbosch)

Diplomering:

Bewijs van deelname

Over deze cursus

Droom jij over het maken van de lekkerste espresso? Dan is de cursus Barista van de Koningsacademie de perfecte keuze!

Zeg nu zelf, wie houdt er niet van koffie? Een sterke espresso om de dag mee te beginnen of een perfecte cappuccino of latte macchiato bereiden: jij leert in drie uur alle basistechnieken en -begrippen rondom zetmethoden en koffievarianten.

Wat ga je leren?

Tijdens de eendaagse cursus Barista leer jij alle basisskills om een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato te maken. Je maakt kennis met diverse zetmethoden en leert verschillende koffievarianten maken.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die interesse heeft in koffie en er meer over wil weten. Er is geen specifieke vooropleiding nodig.

Het resultaat

Na afronding van de cursus Barista heb jij up-to-date kennis van verschillende zetmethoden. Zo maak jij de heerlijkste espresso, latte macchiato of cappuccino!

Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Cursus-op-maat

Naast de standaard cursussen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze cursus zijn andere variaties mogelijk.

Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024