• Media, ICT en design

Basiscursus webdevelopment

  • 's-Hertogenbosch
  • Bewijs van deelname
  • In overleg

Leer de basis van het bouwen en onderhouden van websites en webshops tijdens de Basiscursus webdevelopment van de Koningsacademie!

Cursus Basis Web Devolpment Van Koningsacademie

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Geen vooropleiding nodig

Duur:

12 bijeenkomsten van 4 uur

Kosten:

€1200,00

Locatie:

's-Hertogenbosch

Diplomering:

Bewijs van deelname

Over deze cursus

Algemene informatie

Als bedrijf, vereniging of ZZP’er kun je tegenwoordig niet meer zonder website. Vrijwel iedere winkel verkoopt producten ook online via een webshop. Wil jij meer leren over het bouwen en onderhouden van jouw eigen website of webshop? Wat dacht je van de Basiscursus webdevelopment van de Koningsacademie?

Tijdens deze training leer je naast het bouwen, ook het onderhouden en aanpassen van websites en/of webshops. Daarnaast komen onderwerpen als hosting, zoekmachinevriendelijkheid (SEO) en de beveiliging van websites aan bod.

Wat ga je leren?

Hiermee ga je aan de slag

Tijdens de Basiscursus webdevelopment van de Koningsacademie leer je op een praktische en eenvoudige manier een eigen website maken. Je leert alles over:

  • de basis van HTML en CSS
  • de basis van domeinnaamregistratie en het hosten van websites
  • de werking van dynamische websites
  • de werking van een content management systeem (CMS), hoe je deze installeert en hoe je via het CMS een website aanpast aan de wensen en behoeften
  • het publiceren van websites
  • hoe een website beter vindbaar is in Google en andere zoekmachines (SEO)

De lesstof van de Basiscursus webdevelopment wordt aangeboden via interactieve lessen, workshops en online. 

Voor wie is deze cursus?

De Basiscursus webdevelopment is voor iedereen die graag meer wil leren over het bouwen en onderhouden van websites en/of webshops.

Het resultaat

Na het afronden van de Basiscursus webdevelopment van de Koningsacademie heb je een website gemaakt op basis van HTML, CSS en PHP codes. Je bent in staat om een Wordpress-installatie te draaien, waarmee je een eigen website kunt onderhouden middels een content management systeem (CMS). 

Wanneer je de Basiscursus webdevelopment met succes afrondt, ontvang je een bewijs van deelname. 

Cursus-op-maat

Naast de standaard cursussen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze cursus zijn andere variaties mogelijk.

Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024