• Bouwen, wonen en meubel

Behangen

  • 's-Hertogenbosch
  • Bewijs van deelname
  • In overleg

Geef je huis een make-over met de cursus Behangen. Leer de beste technieken en maak van elke kamer een nieuwe beleving. Schrijf je nu in en word een behang professional!

Cursus Behangen Koningsacademie

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Geen vooropleiding nodig

Duur:

Eén bijeenkomst

Kosten:

€ 600,00

Locatie:

's-Hertogenbosch

Diplomering:

Bewijs van deelname

Over deze cursus

Algemene informatie

Heb jij altijd al willen leren behangen? Wil jij je interieur zelf een boost geven? Of wil je professioneel aan de slag maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Hiervoor bieden wij de basiscursus Behangen aan. Wij leren je de basis-skills om zelf te behangen! Na afronding ontvang je een bewijs van deelname.

De cursus start bij minimaal 6 deelnemers.

De lestijd is van 8:00 tot 16:00 uur

Wat ga je leren?

Hiermee ga je aan de slag

Je leert tijdens de cursus Behangen van de Koningsacademie alles over het aanbrengen van verschillende soorten behang, de voorbereidingen, het herkennen van ondergronden, technieken voor aanbrengen en het juiste gereedschap te gebruiken. Je gaat aan de slag met onder andere:

  • ondergrond behangklaar maken
  • behangen van glasweefselbehang
  • behangen van effen en patroonbehang inmeten
  • behangetiketten lezen

Voor wie is deze cursus?

De cursus Behangen is geschikt voor iedereen die kennis en vaardigheden wil opdoen rondom de techniek van behangen en wandbewerking; van het bepalen van de werkvolgorde tot het toepassen van verschillende soorten behang en wandafwerking. Zowel voor de beginnende professioneel behanger als de hobbyist!

Het resultaat

Aan het eind van de dag vindt er een kort examen plaats. Tijdens dit examen toetsen we je op basis van een aantal competenties. De instructeur bepaalt of je bent geslaagd voor de cursus. Na het afronden van deze cursus heb jij de basisvaardigheden in huis om zelfstandig aan de slag te gaan met behangen en wandafwerking. Je ontvangt een bewijs van deelname. 

Cursus-op-maat

Naast de standaard cursussen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze cursus zijn andere variaties mogelijk.

Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.

Marielle Van Geffen

Vragen over deze cursus?

Neem contact op met Mariëlle!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024