Tweedaagse kookcursus voor de beginnende hobbykok die zelfverzekerder in de keuken willen staan.
Vooropleiding:
Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.
Duur:
2 bijeenkomsten van 6,5 uur
Kosten:
€ 398,00
Locatie:
's-Hertogenbosch
Startdatum:
01 oktober 2025 ('s-Hertogenbosch)
Diplomering:
Bewijs van deelname
Droom jij ervan om écht goed te leren koken? Wil je jouw passie voor koken naar een hoger niveau tillen en indruk maken in de keuken? Of zie je jezelf zelfs doorgroeien tot het niveau van een professionele chef?
De kookcursussen van Chef on a Mission, in samenwerking met de Koningsacademie, zijn speciaal ontwikkeld voor hobbykoks die koken écht willen begrijpen en zich willen ontwikkelen in een professionele leeromgeving.
Onze kookcursussen zijn geïnspireerd op de boekenserie Master the Originals en samengesteld in samenwerking met de ervaren vakdocenten van het Koning Willem I College – een van de meest toonaangevende horeca opleiders van Nederland!
De lessen worden gegevens op onze locatie aan de Vlijmenseweg in Den Bosch.
Lesdag 1: 1 oktober
Lesdag 2: 8 oktober
Lestijden 15:00 - 21:30 uur
Tweedaagse kookcursus voor de beginnende hobbykok
Wil jij ontdekken hoe leuk en leerzaam koken kan zijn, ook zonder enige ervaring? Tijdens deze tweedaagse cursus leer je niet alleen recepten volgen, maar ook écht begrijpen wat er in de pan gebeurt. Je ontwikkelt je kookvaardigheden stap voor stap en krijgt het zelfvertrouwen om creatief aan de slag te gaan in je eigen keuken.
Praktische informatie:
Duur: twee sessies van elk 6,5 uur
Inhoud: theorie, demonstraties en veel praktijkoefening
Na afloop van deze cursus heb je een stevige basis gelegd en kun je doorgroeien naar de cursus Chefskills.
In deze training komen de volgende onderdelen aan bod:
Deze training is bedoeld voor de beginnende hobbykok en hier heb je geen ervaring voor nodig. Na het volgen van de training kun je verder doorgroeien door het volgen van de 'chefskills' training.
Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.
Na het volgen van deze training heb je een stevige basis in keukenvaardigheden en -kennis
Ben je in staat om zelfstandig eenvoudige taken uitvoeren in een professionele keuken
Ben je voorbereid om verder te groeien via de trainingen Chef on a Mission – Chefskills (gevorderd) en Chef on a Mission – Masters (ervaren).
Naast de standaard cursussen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze cursus zijn andere variaties mogelijk.
Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.
Aanmelden voor de cursus
Klik dan op Aanmelden voor deze cursus en volg de stappen!
Neem contact op met Mariëlle!
Mariëlle van Geffen
Projectleider cursus & training