• Horeca

Chef on a mission - Fundamentals (niveau beginner)

  • 's-Hertogenbosch
  • Bewijs van deelname
  • 01 oktober 2025

Tweedaagse kookcursus voor de beginnende hobbykok die zelfverzekerder in de keuken willen staan.

Hands On Workshop Van Chef On A Mission Jeroen Van Ooijen 2

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.

Duur:

2 bijeenkomsten van 6,5 uur

Kosten:

€ 398,00

Locatie:

's-Hertogenbosch

Startdatum:

01 oktober 2025 ('s-Hertogenbosch)

Diplomering:

Bewijs van deelname

Over deze cursus

Algemene informatie

Droom jij ervan om écht goed te leren koken? Wil je jouw passie voor koken naar een hoger niveau tillen en indruk maken in de keuken? Of zie je jezelf zelfs doorgroeien tot het niveau van een professionele chef?

De kookcursussen van Chef on a Mission, in samenwerking met de Koningsacademie, zijn speciaal ontwikkeld voor hobbykoks die koken écht willen begrijpen en zich willen ontwikkelen in een professionele leeromgeving.

Onze kookcursussen zijn geïnspireerd op de boekenserie Master the Originals en samengesteld in samenwerking met de ervaren vakdocenten van het Koning Willem I College – een van de meest toonaangevende horeca opleiders van Nederland!

Startmomenten en data

De lessen worden gegevens op onze locatie aan de Vlijmenseweg in Den Bosch.

Lesdag 1: 1 oktober

Lesdag 2: 8 oktober 

Lestijden 15:00 - 21:30 uur

Opbouw van de training

Tweedaagse kookcursus voor de beginnende hobbykok

Wil jij ontdekken hoe leuk en leerzaam koken kan zijn, ook zonder enige ervaring? Tijdens deze tweedaagse cursus leer je niet alleen recepten volgen, maar ook écht begrijpen wat er in de pan gebeurt. Je ontwikkelt je kookvaardigheden stap voor stap en krijgt het zelfvertrouwen om creatief aan de slag te gaan in je eigen keuken.

Praktische informatie:

  • Duur: twee sessies van elk 6,5 uur

  • Inhoud: theorie, demonstraties en veel praktijkoefening

Na afloop van deze cursus heb je een stevige basis gelegd en kun je doorgroeien naar de cursus Chefskills.

Wat ga je leren?

Hiermee ga je aan de slag

In deze training komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Recepten lezen, begrijpen en beoordelen
  • Smaken combineren en je kookrepertoire uitbreiden
  • Organiseren en plannen in de keuken
  • Snijtechnieken
  • Basis sauzen bereiden
  • Groenten- en aardappelgerechten maken
  • Gerechten samenstellen als een echte chef

Voor wie is deze cursus?

Voor wie is deze cursus?

Deze training is bedoeld voor de beginnende hobbykok en hier heb je geen ervaring voor nodig. Na het volgen van de training kun je verder doorgroeien door het volgen van de 'chefskills' training. 

Toelatingseisen

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.

Het resultaat

Het resultaat

Na het volgen van deze training heb je een stevige basis in keukenvaardigheden en -kennis

Ben je in staat om zelfstandig eenvoudige taken uitvoeren in een professionele keuken

Ben je voorbereid om verder te groeien via de trainingen Chef on a Mission – Chefskills (gevorderd) en Chef on a Mission – Masters (ervaren). 

 

 

Cursus-op-maat

Naast de standaard cursussen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze cursus zijn andere variaties mogelijk.

Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.

Marielle Van Geffen

Vragen over deze cursus?

Neem contact op met Mariëlle!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2025