• Zorg en welzijn

Helpende Plus keuzedeel K1296

  • 's-Hertogenbosch / Oss
  • Certificaat
  • 05 september 2024 of 01 oktober 2024

Boost je carrière in de zorg met de opleiding Helpende plus!

Helpendeplus

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Mbo-diploma Helpende Zorg en Welzijn, niveau 2

Duur:

8 bijeenkomsten van 3,5 uur

Kosten:

€ 1.250,00

Locatie:

's-Hertogenbosch / Oss

Startdatum:

05 september 2024 ('s-Hertogenbosch), 01 oktober 2024 (Oss)

Diplomering:

Certificaat

Over deze opleiding

Algemene informatie

Ben jij klaar om je vaardigheden in de zorg naar een hoger niveau te tillen en écht het verschil te maken in het leven van cliënten? De opleiding Helpende Plus keuzedeel K1296 biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot een veelzijdige en deskundige zorgprofessional. Leer alles over de nieuwste regelgeving en ontdek hoe je cliënten nog beter kunt ondersteunen bij hun persoonlijke verzorging, medicatie en maaltijden.

Startmomenten en data

De opleiding Helpende Plus keuzedeel K1296 van de Koningsacademie start op verschillende data en locaties, zodat er altijd een optie is die bij jouw drukke schema past. Kies voor lessen in Oss of 's-Hertogenbosch en profiteer van de flexibele lestijden.

Leslocatie Oss:

De lessen staan van 13:00 tot 16.30 uur gepland op:

1, 8, 15 en 29 oktober

5, 12, 19 en 26 november

Leslocatie Den Bosch:

De lessen staan van 12:45 tot 16.00 uur gepland op:

5, 12, 19 en 26 september

3, 10, 17 en 31 oktober

7 november 

De opleiding start bij minimaal 15 deelnemers.

Wat ga je leren?

Hiermee ga je aan de slag

Tijdens deze opleiding ga je direct aan de slag met praktische vaardigheden zoals medicatie toedienen, katheters verwisselen en wonden behandelen. Je leert dit allemaal volgens de nieuwste (en toekomstige) regelgeving in de zorg. Om deel te nemen heb je een mbo-diploma niveau 2 richting Zorg en Welzijn nodig. Na afronding ontvang je een erkend mbo-certificaat.

In acht dagdelen krijg je een uitgebreid en praktijkgericht programma aangeboden, waarbij je aan de slag gaat met anatomie, pathologie en diverse zorgvaardigheden. Alle lesinhoud is gekoppeld aan herkenbare casuïstiek, zodat je het geleerde gemakkelijk kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is perfect voor jou als je al werkt in de zorg- en welzijnssector en je vaardigheden wilt verbreden of verbeteren. Het is geschikt voor zorgmedewerkers die een mbo-opleiding op niveau 2 hebben afgerond en meer verantwoordelijkheden en bevoegdheden willen om werkzaamheden volgens alle (nieuwe) regelgeving uit te voeren.

Het resultaat

Na het afronden van deze opleiding is jouw zorgkennis up-to-date en ben je gekwalificeerd om als Helpende Plus aan de slag te gaan. Hierdoor heb je meer specialisme in huis én zorg je ervoor dat je duurzaam inzetbaar bent in de zorgsector. Je ontvangt een erkend mbo-certificaat K1296 Helpende Plus na het succesvol afronden van het praktijkexamen van Prove2Move.

Ben jij klaar om het verschil te maken in de zorg en jezelf te ontwikkelen tot een deskundige Helpende Plus? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Helpende Plus keuzedeel K1296 en zet de eerste stap naar een nog succesvollere carrière in de zorg!

Opleiding-op-maat

Naast de standaard opleidingen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze opleiding zijn andere variaties mogelijk.

Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.

Marielle Van Geffen

Vragen over deze opleiding?

Neem contact op met Mariëlle!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024