• Orde, veiligheid en sport

Beveiliger 3

  • 's-Hertogenbosch / Meierijstad
  • Diploma
  • In overleg

Bescherm wat belangrijk is en leer surveilleren en gebouwen beveiligen als Beveiliger 3!

Beveiliger

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Mbo-diploma beveiliger niveau 2

Duur:

2 jaar

Kosten:

Neem voor de kosten van deze opleiding contact met ons op

Locatie:

's-Hertogenbosch / Meierijstad

Diplomering:

Diploma

Over deze opleiding

Algemene informatie

Heb jij werknemers die zichzelf verder willen ontwikkelen op het gebied van beveiliging? En hebben zij al hun diploma Beveiliger2? Dan is de opleiding Beveiliger 3 een goede stap verder.

Met deze tweejarige bbl-opleiding leren zij alles over veilig werken, rapporteren en het beveiligen van gebouwen. Na afronding van de deze opleiding hebben zij een officieel mbo-diploma niveau 3 op zak!

Wat ga je leren?

Dit komt aan bod

Jouw medewerkers gaan op veiligheidsvlak de verdieping in met vakken als Kennis van uitvoering en analyse en instructie. Daarnaast leren zij plannen/roosteren en leiding geven. En uiteraard komen gespreksvaardigheden en sociale vaardigheden ook aan bod. Verder leren jouw werknemers wat prioriteit heeft en omgaan met vertrouwelijke informatie. Tijdens de opleiding volgen zij ook algemene vakken zoals Engels.

Iedere opleiding heeft keuzedelen. Keuzedelen geven de opleiding een meerwaarde. De deelnemers kunnen kiezen voor verbreden of verdiepen in het beroep zodat ze interessanter worden voor de arbeidsmarkt. Of zij kunnen kiezen voor keuzedelen die bijdragen aan een betere doorstroom naar een volgende opleiding.

Examen

De deelnemers sluiten de opleiding af met een examen. Bij een goed resultaat ontvangen zij een officieel mbo-diploma niveau 3.

Voor wie is deze opleiding?

Wil jij jouw beveiligingsmedewerkers bijscholen op het gebied van beveiliging? Dan is de opleiding Beveiliger 3 echt iets voor hen. Jouw werknemers leren tijdens deze tweejarige opleiding onder andere hoe je het beste een gebouw beveiligt, hoe je veilig werkt en hoe je rapporteert. Maar bijvoorbeeld ook leidinggeven komt aan bod.

Toelatingseisen

Om te kunnen starten met deze opleiding hebben jouw medewerkers nodig:

  • een mbo-diploma in de richting van beveiliging, niveau 2

Het resultaat

De deelnemers sluiten de opleiding af met een examen. Bij een goed resultaat ontvangen zij een officieel mbo-diploma niveau 3. Daarna kunnen zij aan het werk als beveiliger.

Als Beveiliger 3 opereren zij als meewerkend voorman bij de uitvoering van de beveiligingstaken. Zij hebben geleerd om situationeel de uitvoering van de preventieve, repressieve, service verlenende en faciliterende taken van collega beveiligers te coördineren. Ook weten zij hoe zij diverse instructies opstellen en kunnen zij hun leidinggevende of de klant adviseren over de te nemen beveiligingsmaatregelen. Na het afronden van de opleiding kunnen jouw medewerkers de veiligheid bewaken binnen de kaders van een beveiligingsopdracht.

Opleiding-op-maat

Naast de standaard opleidingen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze opleiding zijn andere variaties mogelijk.

Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.

Koningsacademie Michiel Van Der Heijden

Vragen over deze opleiding?

Neem contact op met Michiel!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024