• Media, ICT en design

Chat GPT

  • Meierijstad / 's-Hertogenbosch
  • Bewijs van deelname
  • In overleg

Ontdek de toekomst van chatbots en AI-communicatie met Chat GPT. Leer hoe je mensachtige gesprekken kunt voeren. Schrijf je nu in voor deze baanbrekende cursus!

Chatgpt

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Geen vooropleiding nodig

Duur:

1 dagdeel van 3 uur

Kosten:

€ 275,00

Locatie:

Meierijstad / 's-Hertogenbosch

Diplomering:

Bewijs van deelname

Over deze cursus

Algemene informatie

Op de bijeenkomst maak kennis met chatbots als GPT leer je alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van conversational AI. Aan het eind van de cursus ontvang je een bewijs van deelname en een badge.

Wat ga je leren?

Hiermee ga je aan de slag

Chat GPT is een van de meest geavanceerde chatbots van dit moment. Het is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van conversational AI.

Tijdens de cursus Chat GPT van één dagdeel leer je meer over hoe chat GPT werkt, wat het kan doen en hoe je het kunt inzetten voor je eigen doeleinden. Tijdens de cursus praat je zelf daadwerkelijk met chat GPT en kun je je vragen stellen.

Voor wie is deze cursus?

De cursus Chat GPT is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in (het gebruik van) chat GPT, zowel voor persoonlijke als zakelijke doeleinden.

Het resultaat

Na afronding van deze cursus heb je genoeg kennis over de ontwikkelingen van conversational AI en de inzet van chat GPT. Je ontvangt een bewijs van deelname en een badge.

Cursus-op-maat

Naast de standaard cursussen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze cursus zijn andere variaties mogelijk.

Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024