• Media, ICT en design

Power BI

  • Meierijstad
  • Bewijs van deelname
  • In overleg

Ontdek de kracht van data met de cursus Power BI. Leer hoe je gegevens kunt visualiseren en inzichten kunt genereren om betere beslissingen te nemen.

Business 02

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Geen vooropleiding nodig

Duur:

2 dagdelen van 4 uur

Kosten:

€ 300,00

Locatie:

Meierijstad

Diplomering:

Bewijs van deelname

Over deze cursus

Algemene informatie

Wil jij graag gegevens visueel presenteren of managementrapporten maken voor jouw bedrijf?
Meld je dan aan voor de cursus Power BI. Power BI is de ultieme tool voor bedrijven om informatie te verzamelen, analyseren en te visualiseren.

Startmomenten en data

De bijeenkomsten vinden plaats op:

Donderdag 22 februari van 13:00 tot 17:00 uur

Donderdag 29 februari van 13.00 tot 17.00 uur

Op onze locatie in Veghel. 

Wat ga je leren?

Hiermee ga je aan de slag

Of je nu gegevens wilt visualiseren om tot betere beslissingen te maken, of rapporten wil creëren voor management: power BI is hiervoor de oplossing. Tijdens de tweedaagse cursus Power BI leer je hoe je connecties maakt met verschillende databronnen, hoe je rapporten en dashboards maakt en hoe je informatie analyseert.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het maken van rapporten en/of het visualiseren van gegevens via Power BI, zowel voor persoonlijke als zakelijke doeleinden. Je hebt geen voorkennis nodig.

Het resultaat

Aan het eind van de cursus doe je afrondende opdrachten. Na afronding van deze cursus heb je genoeg kennis en vaardigheden over het nut en het gebruik van Power BI. Je ontvangt een bewijs van deelname en een badge.

Cursus-op-maat

Naast de standaard cursussen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze cursus zijn andere variaties mogelijk.

Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.

Koningsacademie Sjoerd Drijfhout

Vragen over deze cursus?

Neem contact op met Sjoerd!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024