Ontdek de toepasbaarheid van patisserie in de horeca tijdens de Dutch Cuisine module Patisserie!
Vooropleiding:
Duur:
10 weken
Kosten:
Neem voor de kosten van deze cursus contact met ons op
Locatie:
's-Hertogenbosch
Diplomering:
Open Badge
De chef van de toekomst heeft kennis en is in staat om op een ambachtelijk, natuurlijke wijze brood en patisserie producten te vervaardigen. In deze module, welke wordt aangeboden door de Koningsacademie, ga je aan de slag met patisserie toepasbaarheid in de horeca (restaurants) en trends die op dat moment spelen.
De Dutch Cuisine module Patisserie is onderdeel van in totaal 5 modules uit het Dutch Cuisine concept. De modules kunnen apart, als gecombineerd worden gevolgd.
Werken volgens de Dutch Cuisine houdt in dat we lokaal inkopen, rekening houden met wat de seizoenen ons brengen en koken we volgens het 80/20 principe. Plantaardige producten, zoals groenten en fruit, hebben de hoofdrol (80%) in onze gerechten en dierlijke eiwitten, zoals vlees, vis of gevogelte zijn bijzaak (20%).
De volgende thema's komen aanbod tijdens deze module bij de Koningsacademie:
De module wordt in groepen gevoerd en altijd gezamenlijk praktisch als theoretisch afgerond.
De cursussen van de Koningsacademie uit het Dutch Cuisine concept zijn geschikt voor mensen uit het bedrijfsleven die zich verder willen ontwikkelen. De 5 verschillende modules zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd te volgen.
Om te kunnen starten met de cursus Dutch Cuisine module Patisserie heb je nodig:
Daarnaast vragen we om minimaal 3 jaar werkervaring in ambachtelijke keukens.
Na het volgen van deze Dutch Cuisine module Patisserie ontvang je een DC certificaat (badge). Daarnaast word je opgenomen in de Dutch Cuisine database als Ambassadeur.
Om je nog verder in het Dutch Cuisine concept te ontwikkelen kun je de volgende modules volgen bij de Koningsacademie:
Naast de standaard cursussen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze cursus zijn andere variaties mogelijk.
Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.
Aanmelden voor de cursus
Klik dan op Aanmelden voor deze cursus en volg de stappen!
Horeca
Horeca
Horeca
Horeca
Neem contact op met Mariëlle!
Mariëlle van Geffen
Projectleider cursus & training