Maak als foodprofessional het verschil met deze cursus van de Koningsacademie in samenwerking met Play.Art.Food.
Vooropleiding:
Deze cursus is geschikt voor foodprofessionals, koks en cateraars uit het bedrijfsleven, zorg, onderwijs en horeca.
Duur:
5 bijeenkomsten van 10:00 - tot 18:00 uur
Kosten:
€ 2100,00
Locatie:
's-Hertogenbosch
Startdatum:
21 maart 2025 ('s-Hertogenbosch)
Diplomering:
Open Badge
Wil jij het verschil maken in de voedseltransitie? In de cursus Social Chef ga je aan de slag met actuele maatschappelijke voedselvraagstukken in jouw eigen werkomgeving.
Denk hierbij aan thema’s zoals gezonder voedselaanbod, duurzaamheid, no waste, eetbeleving en culturele gewoontes. Ontwikkel creatieve en impactvolle oplossingen die bijdragen aan een duurzamere en gezondere toekomst.
Start met jouw persoonlijke uitdaging
De cursus begint met een casus die jij zelf inbrengt: een relevant vraagstuk of leerwens uit de praktijk. Dit is het uitgangspunt van je leertraject. Gedurende de cursus werk je zowel zelfstandig als in samenwerking met anderen aan een innovatieve ontwerpoplossing. Door het combineren van food en creativiteit ontwikkel je praktische, haalbare ideeën die écht impact maken.
Praktische tools en creatieve inzichten
De cursus Social Chef biedt je de juiste tools en inzichten om daadwerkelijk een verschil te maken in jouw vakgebied. Van het verbeteren van eetgewoonten tot het implementeren van duurzame oplossingen, je leert hoe je met food en creativiteit vernieuwende concepten kunt ontwikkelen die aansluiten bij de maatschappelijke vraagstukken van vandaag.
De bijeenkomsten van de training 'Social Chef' zijn gepland op de volgende dagen:
Donderdag 20 februari tussen 17:30 en 19:00 uur (informatieve online bijeenkomst)
Vrijdag 21 maart tussen 10:00 en 18:00 uur
Vrijdag 28 maart tussen 10:00 en 18:00 uur
Vrijdag 11 april tussen 10:00 en 18:00 uur
Vrijdag 25 april tussen 10:00 en 18:00 uur
Vrijdag 9 mei tussen 10:00 en 18:00 uur
Twijfel je of deze cursus iets voor jou is of wil je meer weten over de inhoud? Neem dan geheel vrijblijvend deel aan de informatie online bijeenkomst op:
Donderdag 20 februari tussen 17:30 en 19:00 uur
Je kunt een link naar deze digitale bijeenkomst opvragen via: [email protected]
In 5 inspirerende weken ontdek je hoe je met de Design Thinking-methode vernieuwende en doelgerichte oplossingen ontwerpt, waarbij de doelgroep centraal staat. Je:
● Ontwikkelt creatieve vaardigheden en leert kunst- en spelprincipes toepassen om jouw ontwerpen uniek te maken.
● Verfijnt je onderzoeksvraag en vertaalt deze naar praktische oplossingen.
● Werkt samen met een kunstenaar om jouw ideeën naar een hoger niveau te tillen.
Ter afronding van de cursus geef je een expo-presentatie voor het werkveld en je groepsgenoten.
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat en een open badge.
Deze cursus is geschikt voor foodprofessionals, koks en cateraars uit het bedrijfsleven, zorg, onderwijs en horeca.
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat en een open badge.
Naast de standaard cursussen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze cursus zijn andere variaties mogelijk.
Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.
Aanmelden voor de cursus
Klik dan op Aanmelden voor deze cursus en volg de stappen!
Neem contact op met Mariëlle!
Mariëlle van Geffen
Projectleider cursus & training