Horeca

We zien het overal om ons heen: de horeca heeft een flink tekort aan personeel. Daarnaast veranderen de wensen van gasten. Mensen letten meer op hun voeding. Denk aan biologische ingrediënten, vegetarische gerechten of intoleranties zoals gluten en noten. Dit vraagt om een andere werkwijze van de kok, maar ook in de bediening. Wil jij jouw personeel nóg beter maken of wil je zelf met actuele kennis aan de slag in de horeca? Met onze opleidingen kun je alle kanten op.

Bekijk snel ons aanbod in de richting van Horeca!

Bekijk de opleidingen

8 van 13 getoond

Mogelijkheden van de Koningsacademie

Wij hebben een breed aanbod voor de keukenbrigade, bediening en het ondernemerschap. We begrijpen dat jij misschien ook nu al op horecatijden werkt, daarom is ons onderwijs flexibel. Je kiest uit verschillende dagdelen, en uit online of offline. Vakmensen uit de praktijk staan klaar om jou alle kneepjes van het vak te leren in één van onze opleidingsrestaurants in ’s-Hertogenbosch of Land van Cuijk.

Voor welke richting je ook kiest: na het volgen van één van deze Koningsacademie-opleidingen heb je de juiste kennis en vaardigheden in huis om het horecavak goed te kunnen uitoefenen. Het resultaat? Smaakvolle genietmomentjes voor klanten én extra werkplezier!

Deze bedrijven gingen je voor

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag!

Staat jouw opleiding, cursus of training er niet tussen? We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024