• Techniek en laboratorium

Operator C

  • 's-Hertogenbosch / Meierijstad / Oss
  • Diploma
  • In overleg

Klim op naar de top van de industrie met de opleiding Operator C. Met deze opleiding leren jouw medewerkers processen optimaliseren, rapporteren en nieuwe technologieën implementeren.

Operatorc

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Mbo-diploma niveau 3

Duur:

2 jaar

Kosten:

Neem voor de kosten van deze opleiding contact met ons op

Locatie:

's-Hertogenbosch / Meierijstad / Oss

Diplomering:

Diploma

Over deze opleiding

Algemene informatie

Willen jouw medewerkers meer weten over het omgaan met hightech apparatuur? In twee jaar stomen wij ze tijdens de opleiding Operator C klaar om onder andere gecompliceerde productieprocessen te begeleiden, bewaken en controleren. Na afronding van de opleiding hebben zij een officieel erkend mbo4-diploma op zak en zijn zij een echte meerwaarde voor jouw bedrijf!

Wat ga je leren?

Dit komt aan bod

Tijdens de tweejarige opleiding leren de deelnemers alles over het productieproces: hoe je dit begeleidt, bewaakt en controleert. Het is belangrijk dat jouw machines altijd blijven draaien en een procesoperator c zorgt daarvoor. In de praktijkgerichte opleiding volgen jouw medewerkers ook vakken als hydraulica, pneumatiek en werktuigbouw. Veiligheidsmaatregelen bij het werken met de machines behoren ook tot het programma. Maar ook leidinggeven aan en adviseren van collega’s staan centraal. De deelnemers krijgen ook algemene vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen en loopbaan & burgerschap.

Iedere opleiding heeft keuzedelen. Keuzedelen geven de opleiding een meerwaarde. Deelnemers kunnen kiezen voor verbreden of verdiepen in het beroep zodat zij interessanter worden voor de arbeidsmarkt. Of zij kunnen kiezen voor keuzedelen die bijdragen aan een betere doorstroom naar een volgende opleiding.

Examen

De deelnemers sluiten de opleiding af met een examen. Bij een goed resultaat ontvangen zij een officieel mbo-diploma niveau 4.

Voor wie is deze opleiding?

Heb jij medewerkers in huis die (meer) willen leren over het omgaan met complexe machines? Schrijf ze dan in voor de opleiding Operator C. In twee jaar leren zij onder andere over het omgaan met complexe machines en computers en zijn zij breed inzetbaar voor jouw bedrijf.

Toelatingseisen

Om te kunnen starten met deze opleiding hebben jouw medewerkers nodig:

  • minimaal een mbo-diploma niveau 3

Het resultaat

De deelnemers sluiten de opleiding af met een examen. Bij een goed resultaat ontvangen zij een officieel mbo-diploma niveau 4. Daarna kunnen jouw werknemers aan het werk als operator c. Zij hebben nieuwe vaardigheden geleerd die helpen om efficiëntere productieprocessen te maken en de veiligheid bij het werken met complexe machines te garanderen.

Opleiding-op-maat

Naast de standaard opleidingen bieden we maatwerktrajecten en incompany trainingen. Ook voor deze opleiding zijn andere variaties mogelijk.

Wil jij aan de slag met het om- of bijscholen van personeel? Heb je een vraag over bedrijfsscholing? Of ben je op zoek naar advies over subsidies? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk.

Deze bedrijven gingen je voor


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024