• Horeca

Chef on a mission - Chefskills (niveau gevorderd)

  • 's-Hertogenbosch
  • Bewijs van deelname
  • 22 oktober 2025

Tweedaagse kookcursus voor de gevorderde hobbykok die hun vaardigheden in de keuken willen professionaliseren.

Chef On A Mission Chefskills (Niveau Gevorderd) (1)

Opleidingsinformatie

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.

Duur:

2 bijeenkomsten van 6,5 uur

Kosten:

€ 450,00

Locatie:

's-Hertogenbosch

Startdatum:

22 oktober 2025 ('s-Hertogenbosch)

Diplomering:

Bewijs van deelname

Over deze cursus

Algemene informatie

Heb jij de basis van goed en lekker koken al aardig onder de knie? Wil je jouw passie voor koken naar een professioneler niveau tillen en leren denken als een chef ? Of zie je jezelf zelfs doorgroeien tot het niveau van semi-professioneel kok?

De kookcursussen van Chef on a Mission, in samenwerking met de Koningsacademie, zijn speciaal ontwikkeld voor hobbykoks die koken écht willen begrijpen en zich willen ontwikkelen in een professionele leeromgeving.

Onze kookcursussen zijn geïnspireerd op de boekenserie Master the Originals en samengesteld in samenwerking met de ervaren vakdocenten van het Koning Willem I College – een van de meest toonaangevende horeca opleiders van Nederland!

Startmomenten en data

De lessen worden gegevens op onze locatie aan de Vlijmenseweg in Den Bosch.

Lesdag 1: 22 oktober

Lesdag 2: 5 november

Lestijden 15:00 - 21:30 uur

Opbouw van de training

Tweedaagse kookcursus voor de gevorderde hobbykok

Wil jij ontdekken hoe leuk en leerzaam koken kan zijn en heb je al enige ervaring? Tijdens deze tweedaagse cursus leer je niet alleen recepten volgen, maar ook écht begrijpen wat er in de pan gebeurt. Je ontwikkelt je kookvaardigheden stap voor stap en krijgt het zelfvertrouwen om creatief aan de slag te gaan in je eigen keuken.

Praktische informatie:

  • Duur: twee sessies van elk 6,5 uur

  • Inhoud: theorie, demonstraties en veel praktijkoefening

Na afloop van deze cursus heb je een stevige basis gelegd en kun je doorgroeien naar de cursus masters.

Wat ga je leren?

Hiermee ga je aan de slag

In deze training komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Recepten lezen, begrijpen en beoordelen
  • Smaken combineren en je kookrepertoire uitbreiden
  • Organiseren en plannen in de keuken
  • Snijtechnieken
  • Basis sauzen bereiden
  • Groenten- en aardappelgerechten maken
  • Black box koken 

Voor wie is deze cursus?

Voor wie is deze cursus?

Deze training is bedoeld voor de gevorderde hobbykok met enige ervaring in de keuken Na het volgen van de training kun je verder doorgroeien door het volgen van de 'masters' training. 

Toelatingseisen

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.

Het resultaat

Het resultaat

Na het volgen van deze training heb je een stevige basis in keukenvaardigheden en -kennis

Ben je in staat om zelfstandig eenvoudige taken uitvoeren in een professionele keuken

Ben je voorbereid om verder te groeien via de training Chef on a Mission – Masters (ervaren). 


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2025