Ben je een hobbykok met ervaring en wil je je kooktechniek verder professionaliseren? In de Chefskills Training – Chef on a Mission (niveau gevorderd) leer je in twee intensieve dagen de fijne kneepjes van de keuken: van smaakontwikkeling tot planning en snijtechnieken. De cursus is bedoeld voor de ambitieuze thuiskok. Meld je nu aan en ontvang een bewijs van deelname.
Vooropleiding:
Geen toelatingseisen
Duur:
2 bijeenkomsten van 6,5 uur
Kosten:
€ 450,00Bedrijfsopleidingen op maat
Stel deze training geheel af naar de wensen van jouw bedrijf, het aantal dagen, cursisten en de locatie. We maken graag vrijblijvend een offerte voor je op maat en bespreken de kosten met je door.
Heb je al een basis in koken onder de knie en wil je dat naar een hoger niveau brengen? Deze Chefskills Training (gevorderd niveau) is speciaal ontworpen voor hobbykoks die hun passie verder willen verdiepen in een professionele leeromgeving. De cursus combineert theorie, demonstraties en hands-on praktijk, zodat je begrijpt wat er achter het koken zit. Niet alleen wat je moet doen, maar waarom. De cursus is ontwikkeld in samenwerking met de vakdocenten van het Koning Willem I College.
Duur: 2 dagen (twee sessies van 6,5 uur)
Vooropleiding: geen formele vereiste, maar je hebt al enige keukenervaring nodig
Kosten: € 450,00
Locatie: ’s-Hertogenbosch
Startdatum: 10 december 2025 (en vervolg op 17 december)
Diplomering: bewijs van deelname
De lessen vinden plaats op onze locatie aan de Vlijmenseweg, ’s-Hertogenbosch.
Lesdag 1: 10 december, 15:00 – 21:30
Lesdag 2: 17 december, 15:00 – 21:30
(De data worden gepland op basis van groepsinschrijvingen, als er geen groep is, kunnen alternatieven worden besproken.)
Ben jij een enthousiaste hobbykok met al wat ervaring achter het fornuis? Tijdens deze tweedaagse kookcursus voor gevorderden leer je niet alleen recepten volgen, maar ook écht begrijpen wat er in de pan gebeurt. Onder begeleiding van ervaren chefs ontdek je hoe smaken zich ontwikkelen, hoe je gerechten kunt balanceren en hoe je met vertrouwen en creativiteit kookt als een professional.
Je verdiept je in technieken, snijvaardigheden en smaakopbouw, met veel ruimte om zelf aan de slag te gaan. Deze cursus is leerzaam, inspirerend én vooral heel leuk voor iedereen die zijn kookniveau wil verhogen.
In deze geavanceerde training werk je aan:
Recepten lezen, interpreteren en beoordelen
Combineren van smaken en uitbreiden van je kookrepertoire
Organisatie en planning in de keuken (mise-en-place, timing)
Fijne snijtechnieken
Bereiden van basis sauzen
Groenten- en aardappelbereidingen
“Black box” koken, koken zonder recept, intuïtief en creatief
Door een goede mix van demonstraties, praktijk en feedback werk je direct aan verbetering in jouw technieken.
Deze cursus is bedoeld voor de gevorderde hobbykok met al wat ervaring in de keuken die verder wil groeien richting semi-professioneel niveau.
Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.
Na afloop van deze training ontvang je een bewijs van deelname waarmee je kunt aantonen dat je vaardigheden hebt ontwikkeld op een gevorderd niveau.
Je bent in staat om zelfstandig gerechten samen te stellen, koken met meer inzicht in technieken en smaken, en je hebt een goede basis om door te groeien naar de “Chef on a Mission – Masters” training.