Zorg en welzijn

Wil jij jouw team verrijken met extra skills op het gebied van zorg en welzijn? Of wil je zelf hier alles over leren? Dat kan! Onze specialisten uit de praktijk hebben alle ervaring die nodig is en staan klaar om de juiste en actuele kennis over te brengen. Wij hebben een breed aanbod. Ons onderwijs is flexibel: verschillende dagdelen, online, offline en afwisseling in theorie en praktijk. Alles is marktgericht en direct toepasbaar in de zorgbranche.

Het zorglandschap in Nederland verandert. Razendsnel. Mensen worden ouder en blijven steeds langer thuis wonen. Bovendien is er een groot tekort aan personeel. Ook digitalisering speelt een rol. Denk aan consults via de webcam, online patiƫntendossiers, zelfdiagnose via apps en zorgrobots. Hierdoor verandert het werk. Dat betekent dat er nieuwe vaardigheden nodig zijn. Wil jij jouw kennis en vaardigheden up-to-date houden? Slim, want zorgprofessionals zijn heel hard nodig.

Bekijk snel ons aanbod in de richting van Zorg en welzijn!

Bekijk de opleidingen

8 van 27 getoond

Mogelijkheden van de Koningsacademie

Voor welke zorg- en welzijnsopleiding je ook kiest: na het volgen van een opleiding van de Koningsacademie heb je de juiste kennis, vaardigheden en kwalificatie in huis om het vak goed te kunnen uitoefenen. Het resultaat? Vol vertrouwen aan het werk Ć©n extra werkplezier!

Deze bedrijven gingen je voor

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag!

Staat jouw opleiding, cursus of training er niet tussen? We gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw vraagstuk. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail!


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2024